توصیه به مصرف آب چاه به جای آب‌های بسته‌بندی شده غیرکارشناسی است دستگیری سه سارق خودرو در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟ هر کدملی یک مراقب سلامت دارد | پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده + جزئیات
سرخط خبرها

یافته جدید محققان درباره تأثیر ویتامین K بر درمان کرونا

  • کد خبر: ۲۹۵۵۱
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
یافته جدید محققان درباره تأثیر ویتامین K بر درمان کرونا
در راستای ادامه تلاش‌ها برای یافتن یک واکسن قطعی برای «ویروس کرونا»، محققان همچنان به کشف موضوعات جدید راجع به ویروس کرونای جدید ادامه می‌دهند.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از تک‌تایمز، محققان در یک مطالعه جدید مدعی شدند که ویتامین "کا" (K) موجود در برخی پنیر‌ها می‌تواند با کروناویروس مبارزه کند.

بیمارانی که تحت مراقبت شدید بیماری کووید-۱۹ قرار گرفتند و یا افرادی که جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند، از کمبود ویتامین "K" رنج می‌بردند. این ویتامین معمولا در تخم‌مرغ، اسفناج و پنیر سخت رگه آبی یافت می‌شود.

پنیر رگه‌آبی یا بلوچیز نوعی پنیر است که با کپک آبی پرورده می‌شود. نتایج پژوهش جدید نشان می‌دهد که تغییر در رژیم غذایی ممکن است یکی از راه‌های مبارزه با کووید-۱۹ باشد.

پس از کشف ارتباط میان کمبود ویتامین و بدترین پیامد‌های ناشی از کروناویروس، محققان روی فواید ویتامین K تمرکز کردند.
آن‌ها به بررسی بیمارانی پرداختند که در بیمارستانی در هلند بستری شده بودند.
بر اساس این بررسی، تخریب بافت الاستیک در ریه‌ها به دلیل لخته خون ایجاد می‌شود که به دلیل کووید-۱۹ بروز پیدا می‌کند.

در این پژوهش ادعا شده که ویتامین K می‌تواند از ریه‌ها در برابر بیماری ویروسی محافظت کند. زیرا به تولید پروتئین‌هایی کمک می‌کند که در هنگام ورود به بدن به هنگام مصرف غذا و جذب در دستگاه گوارش، فرآیند لخته‌سازی را تنظیم می‌کنند.

"راب جانسن" (Rob Janssen) از محققان پروژه اظهار کرد، این یافته‌ها می‌تواند نتایج امیدوارکننده‌ای نشان دهد. افراد می‌توانند برای مقابله با این بیماری فراگیر ویتامین K را جذب کنند. البته به جز افرادی که دارو‌های رقیق‌کننده خون مانند " وارفارین" مصرف می‌کنند.

وی ادامه داد: حتی افرادی که از عوارض کروناویروس رنج نمی‌برند، باید ویتامین K مصرف کنند چرا که این ویتامین به تقویت استخوان‌ها، رگ‌های خونی و ریه‌ها کمک می‌کند.

جانسن افزود: ویتامین‌های دیگری مانند ویتامین K ۱ و K ۲ وجود دارد که مشابه با ویتامین K هستند.

ویتامین K ۱ در کلم بروکلی، اسفناج، گیاهان سبز، بلوبری و تمامی انواع میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود.

ویتامین K ۲ هم در پنیر هلندی و فرانسوی یافت می‌شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->